Kerstblini’s met zalm
Kerstblini’s met zalm

Kerstblini’s met zalm

15 min.
Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de rode bieten in 16 schijfjes.

  3. Snij elk sneetje gerookte zalm in 4 en rol op tot roosjes.

  4. Snij 4 schijfjes van een citroen en snij in 4.

  5. Besmeer de blini’s met Gorgonzola Cremoso en werk elke blini af met een schijfje rode biet en een zalmroosje. Versier met een takje dille en een kwartje citroen.

Tip
Zo maak je het extra feestelijk

Steek de rode biet uit met een sterrenvorm.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de rode bieten in 16 schijfjes.

  3. Snij elk sneetje gerookte zalm in 4 en rol op tot roosjes.

  4. Snij 4 schijfjes van een citroen en snij in 4.

  5. Besmeer de blini’s met Gorgonzola Cremoso en werk elke blini af met een schijfje rode biet en een zalmroosje. Versier met een takje dille en een kwartje citroen.

Tip
Zo maak je het extra feestelijk

Steek de rode biet uit met een sterrenvorm.

Bekijk het recept digitaal