- Bewaar

- Bewaar
Kikkererwtenbowl met quornchipolata's
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding de keuken (30 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Kruid de kikkererwten met de oregano, het paprikapoeder en de pilipili. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet 20 min. in de voorverwarmde oven. Roer af en toe om.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snij de sla in reepjes.
-
Maak een vinaigrette met 3 eetl. olijfolie, de wittewijnazijn, de vloeibare honing, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bestrijk de chipolata's met 1 eetl. olijfolie en bak ± 5 min. op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla, de kikkererwten en de zoete puntpaprika over een kom. Snij de chipolata's in fijne schijfjes en voeg toe. Breng op smaak met de vinaigrette.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding de keuken (30 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Kruid de kikkererwten met de oregano, het paprikapoeder en de pilipili. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet 20 min. in de voorverwarmde oven. Roer af en toe om.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snij de sla in reepjes.
-
Maak een vinaigrette met 3 eetl. olijfolie, de wittewijnazijn, de vloeibare honing, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bestrijk de chipolata's met 1 eetl. olijfolie en bak ± 5 min. op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla, de kikkererwten en de zoete puntpaprika over een kom. Snij de chipolata's in fijne schijfjes en voeg toe. Breng op smaak met de vinaigrette.