- Bewaar

- Bewaar
Kikkererwtenpasta met gemarineerde scampi's en pikante wokgroenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in partjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi's 2 à 3 min. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de courgette goudbruin. Voeg de wokgroenten toe en laat 5 à 10 min. verder garen. Roer af en toe. Kruid met de tijm en het paprikapoeder. Roer er de smaakmaker voor pasta onder.
-
Afwerking:
-
Meng de groentesaus onder de pasta en werk af met de scampi's.
Wanneer u pasta gemaakt van peulvruchten kookt, kan er veel schuim ontstaan, zoals bij rijst of linzen. Roer regelmatig of verwijder het schuim met een schuimspaan. "Liever geen vis op het menu? Dan kan je hier makkelijk de scampi's vervangen door rode bonen."
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in partjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi's 2 à 3 min. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de courgette goudbruin. Voeg de wokgroenten toe en laat 5 à 10 min. verder garen. Roer af en toe. Kruid met de tijm en het paprikapoeder. Roer er de smaakmaker voor pasta onder.
-
Afwerking:
-
Meng de groentesaus onder de pasta en werk af met de scampi's.
Wanneer u pasta gemaakt van peulvruchten kookt, kan er veel schuim ontstaan, zoals bij rijst of linzen. Roer regelmatig of verwijder het schuim met een schuimspaan. "Liever geen vis op het menu? Dan kan je hier makkelijk de scampi's vervangen door rode bonen."
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië