- Bewaar

- Bewaar
Kikkererwtentajine met wortelen en artisjok
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' Shiraz Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de tomaat in kleine stukjes en de artisjokharten in 4.
-
Snij de wortelen in de lengte in 4 en daarna in staafjes van 10 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olie uit de verpakking van de artisjokharten in een grote pan of tajine op een zacht vuur en stoof de ui 2 min.
-
Voeg de aardappelen en de wortelen toe en giet er de bouillon bij. Kruid met peper en zout en voeg de stukjes tomaat toe. Laat 15 min. afgedekt koken.
-
Doe er de kikkererwten en de artisjokharten bij en laat nog 1 min. opwarmen.
-
Rooster intussen de amandelschilfers 1 à 2 min. goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Afwerking:
-
Werk de tajine af met de koriander en de amandelschilfers.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' Shiraz Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de tomaat in kleine stukjes en de artisjokharten in 4.
-
Snij de wortelen in de lengte in 4 en daarna in staafjes van 10 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olie uit de verpakking van de artisjokharten in een grote pan of tajine op een zacht vuur en stoof de ui 2 min.
-
Voeg de aardappelen en de wortelen toe en giet er de bouillon bij. Kruid met peper en zout en voeg de stukjes tomaat toe. Laat 15 min. afgedekt koken.
-
Doe er de kikkererwten en de artisjokharten bij en laat nog 1 min. opwarmen.
-
Rooster intussen de amandelschilfers 1 à 2 min. goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Afwerking:
-
Werk de tajine af met de koriander en de amandelschilfers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' Shiraz Australië