- Bewaar

- Bewaar
Kip kebab met krieltjes en kerstomatenslaatje met jonge bladsla
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de radijzen in fijne schijfjes.
-
Snij de dikkere kerstomaten middendoor.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne repen.
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water. Kook 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de paprikareepjes 5 à 10 min. Kruid met de kruidenmix voor gebakken aardappelen, peper en zout. Meng er de krieltjes onder.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en verwarm de kip kebab lichtjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in fijne partjes.
-
Afwerking:
-
Verdeel de slamix, de kerstomaten, de avocado, de radijzen, de maïs en de lente-ui over de borden. Werk af met de kip kebab en de gebakken paprika en krieltjes. Geef er de pitasaus bij.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de radijzen in fijne schijfjes.
-
Snij de dikkere kerstomaten middendoor.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne repen.
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water. Kook 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de paprikareepjes 5 à 10 min. Kruid met de kruidenmix voor gebakken aardappelen, peper en zout. Meng er de krieltjes onder.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en verwarm de kip kebab lichtjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in fijne partjes.
-
Afwerking:
-
Verdeel de slamix, de kerstomaten, de avocado, de radijzen, de maïs en de lente-ui over de borden. Werk af met de kip kebab en de gebakken paprika en krieltjes. Geef er de pitasaus bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië