- Bewaar

- Bewaar
Kip kerrie met appeltjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kipfilets in stukjes en meng met 2 eetl. olijfolie en het kerriepoeder.
-
Snij de appelen in stukjes en besprenkel met citroensap.
-
Snij de ui in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok en bak de kip gedurende 5 min. Zet even opzij op een bordje.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie en bak de ui 2 min. Voeg de appelen, het kaneelstokje en de rozijntjes toe. Laat 2 min. bakken.
-
Doe er de sojascheuten bij en overgiet met de gevogeltefond. Laat 2 min. bakken.
-
Voeg de kip toe, verwarm en kruid met peper en zout. Serveer met rijst.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kipfilets in stukjes en meng met 2 eetl. olijfolie en het kerriepoeder.
-
Snij de appelen in stukjes en besprenkel met citroensap.
-
Snij de ui in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok en bak de kip gedurende 5 min. Zet even opzij op een bordje.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie en bak de ui 2 min. Voeg de appelen, het kaneelstokje en de rozijntjes toe. Laat 2 min. bakken.
-
Doe er de sojascheuten bij en overgiet met de gevogeltefond. Laat 2 min. bakken.
-
Voeg de kip toe, verwarm en kruid met peper en zout. Serveer met rijst.