- Bewaar

- Bewaar
Kip met oesterzwammen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de kip in heel dunne reepjes (laat diepvriesvlees eerst grotendeels ontdooien).
-
Laat de broccoli oppervlakkig ontdooien en snij in kleinere roosjes.
-
Trek de oesterzwammen in reepjes.
-
Schil de gember en snij in luciferstaafjes.
-
Zet alle ingrediënten op tafel.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in de wok en bak de gember 1 min. al roerende.
-
Voeg de broccoli en de kip toe en roerbak 2 min.
-
Voeg de oesterzwammen, de sojasaus en de kippenbouillon toe en roerbak 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met basmatirijst.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de kip in heel dunne reepjes (laat diepvriesvlees eerst grotendeels ontdooien).
-
Laat de broccoli oppervlakkig ontdooien en snij in kleinere roosjes.
-
Trek de oesterzwammen in reepjes.
-
Schil de gember en snij in luciferstaafjes.
-
Zet alle ingrediënten op tafel.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in de wok en bak de gember 1 min. al roerende.
-
Voeg de broccoli en de kip toe en roerbak 2 min.
-
Voeg de oesterzwammen, de sojasaus en de kippenbouillon toe en roerbak 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met basmatirijst.