Kip met paprika en asperges
- Bewaar

- Bewaar
Kip met paprika en asperges
Hoofdgerecht
1 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de diepgevroren kippenborstfilet in stukjes.
-
Dep de asperges droog en snij in stukjes.
-
Snij de paprika in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta samen met de stukjes kip, de asperges en de paprika 20 min. gaar in een bodempje water.
-
Hak intussen de blaadjes waterkers fijn.
-
Voeg de olie toe en plet tot een grove puree. Meng er de waterkers onder.
-
Bereiding
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de diepgevroren kippenborstfilet in stukjes.
-
Dep de asperges droog en snij in stukjes.
-
Snij de paprika in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta samen met de stukjes kip, de asperges en de paprika 20 min. gaar in een bodempje water.
-
Hak intussen de blaadjes waterkers fijn.
-
Voeg de olie toe en plet tot een grove puree. Meng er de waterkers onder.
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?