Kip met paprika en asperges
Kip met paprika en asperges

Kip met paprika en asperges

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de diepgevroren kippenborstfilet in stukjes.

  4. Dep de asperges droog en snij in stukjes.

  5. Snij de paprika in stukjes.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta samen met de stukjes kip, de asperges en de paprika 20 min. gaar in een bodempje water.

  8. Hak intussen de blaadjes waterkers fijn.

  9. Voeg de olie toe en plet tot een grove puree. Meng er de waterkers onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de diepgevroren kippenborstfilet in stukjes.

  4. Dep de asperges droog en snij in stukjes.

  5. Snij de paprika in stukjes.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta samen met de stukjes kip, de asperges en de paprika 20 min. gaar in een bodempje water.

  8. Hak intussen de blaadjes waterkers fijn.

  9. Voeg de olie toe en plet tot een grove puree. Meng er de waterkers onder.

Bekijk het recept digitaal