- Bewaar

- Bewaar
Kipfilet ham-kaas met groen groentepannetje
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine de Tamary `Les Terrasses' A.O.P. Côtes de Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de peultjes in twee.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt gaar. Voeg de laatste 4 min. de peultjes en de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Rooster de amandelen in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak het knoflook en de ui glazig. Warm de groenten 5 min. al roerend op. Kruid met peper en zout en bestrooi met de geroosterde amandelen.
-
Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kipfilets 15 min. op een zacht vuur. Draai halverwege om.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine de Tamary `Les Terrasses' A.O.P. Côtes de Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de peultjes in twee.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt gaar. Voeg de laatste 4 min. de peultjes en de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Rooster de amandelen in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak het knoflook en de ui glazig. Warm de groenten 5 min. al roerend op. Kruid met peper en zout en bestrooi met de geroosterde amandelen.
-
Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kipfilets 15 min. op een zacht vuur. Draai halverwege om.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine de Tamary `Les Terrasses' A.O.P. Côtes de Provence