- Bewaar

- Bewaar
Kippenblokjes met chinese kool in sweet pepperroom
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn La Petite Muraille A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een wok, zonder vetstof. Haal uit de wok en laat rusten op keukenpapier.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde wok en bak de kippenblokjes 2 à 3 min. goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de krieltjes en de spekblokjes 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de Chinese kool, de room en de tapenade toe en meng goed onder elkaar. Laat ± 5 min. roerbakken.
-
Voeg de kippenblokjes opnieuw toe en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel het wokgerecht over de borden en bestrooi met de amandelschilfers.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn La Petite Muraille A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een wok, zonder vetstof. Haal uit de wok en laat rusten op keukenpapier.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde wok en bak de kippenblokjes 2 à 3 min. goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de krieltjes en de spekblokjes 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de Chinese kool, de room en de tapenade toe en meng goed onder elkaar. Laat ± 5 min. roerbakken.
-
Voeg de kippenblokjes opnieuw toe en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel het wokgerecht over de borden en bestrooi met de amandelschilfers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn La Petite Muraille A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles