- Bewaar

- Bewaar
Kippenblokjes met paprika en duo van kool
Onze drankensuggesties
Wijn Terre Siciliane I.G.T. Leone d'Almerita - Tenuta Regaleali - Sicilia - Italië Monferrato D.O.C. Dolcetto - Castello del Poggio - Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de groenekool in reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's en snij in gelijke stukjes.
-
Schil de koolrabi en snij in reepjes.
-
Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de kipfilets in blokjes van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. arachideolie in een wok en roerbak de kippenblokjes 5 min. gaar en goudbruin. Schep uit de wok.
-
Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. arachideolie in de wok en roerbak de stukjes paprika en de reepjes koolrabi en groenekool 10 min. beetgaar.
-
Roer er de kippenblokjes onder. Overgiet met de sojasaus en het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Roer er de rijst onder en bestrooi met de sesamzaadjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Terre Siciliane I.G.T. Leone d'Almerita - Tenuta Regaleali - Sicilia - Italië Monferrato D.O.C. Dolcetto - Castello del Poggio - Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de groenekool in reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's en snij in gelijke stukjes.
-
Schil de koolrabi en snij in reepjes.
-
Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de kipfilets in blokjes van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. arachideolie in een wok en roerbak de kippenblokjes 5 min. gaar en goudbruin. Schep uit de wok.
-
Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. arachideolie in de wok en roerbak de stukjes paprika en de reepjes koolrabi en groenekool 10 min. beetgaar.
-
Roer er de kippenblokjes onder. Overgiet met de sojasaus en het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Roer er de rijst onder en bestrooi met de sesamzaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Terre Siciliane I.G.T. Leone d'Almerita - Tenuta Regaleali - Sicilia - Italië Monferrato D.O.C. Dolcetto - Castello del Poggio - Piemonte - Italië