- Bewaar

- Bewaar
Kippenboutjes in honingmarinade
Onze drankensuggesties
Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya Spanje Wijn Château Vincent A.C. Fronsac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(de dag voordien)
-
Breng de groentebouillon aan de kook met de diepgevroren soepgroenten. Leg er de diepgevroren kippendrumsticks in en laat op een zacht vuur gaar worden gedurende 15 min. Laat het vlees afkoelen in de bouillon.
-
Snipper de geschilde gember heel fijn.
-
Meng alle ingrediënten voor de marinade tot een gladde pasta. Dep de drumsticks goed droog.
-
Bestrijk ze daarna aan alle kanten met de marinade en dek af. Laat het vlees op een koele plaats gedurende minstens 5 u trekken en draai het af en toe eens om.
-
Bereiding:
-
(de dag zelf, 30 min.)
-
Bedek de rooster van uw barbecue met stevige aluminiumfolie.
-
Rooster de drumsticks gedurende 10 à 15 min. op een matig warme grill en bestrijk ze tussendoor met de rest van de marinade.
-
Afwerking:
-
Dien op met stokbrood, salade en eventueel perziken of abrikozen (uit blik).
Onze drankensuggesties
Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya Spanje Wijn Château Vincent A.C. Fronsac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(de dag voordien)
-
Breng de groentebouillon aan de kook met de diepgevroren soepgroenten. Leg er de diepgevroren kippendrumsticks in en laat op een zacht vuur gaar worden gedurende 15 min. Laat het vlees afkoelen in de bouillon.
-
Snipper de geschilde gember heel fijn.
-
Meng alle ingrediënten voor de marinade tot een gladde pasta. Dep de drumsticks goed droog.
-
Bestrijk ze daarna aan alle kanten met de marinade en dek af. Laat het vlees op een koele plaats gedurende minstens 5 u trekken en draai het af en toe eens om.
-
Bereiding:
-
(de dag zelf, 30 min.)
-
Bedek de rooster van uw barbecue met stevige aluminiumfolie.
-
Rooster de drumsticks gedurende 10 à 15 min. op een matig warme grill en bestrijk ze tussendoor met de rest van de marinade.
-
Afwerking:
-
Dien op met stokbrood, salade en eventueel perziken of abrikozen (uit blik).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya Spanje Wijn Château Vincent A.C. Fronsac