- Bewaar

- Bewaar
Kippenburger en tagliatelle met auberginesaus
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de aubergines in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de basilicumblaadjes in fijne reepjes.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 5 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de aubergineblokjes toe en roerbak 5 min.
-
Overgiet met de room en breng op smaak met de Italiaanse kruidenmix. Laat nog 5 min. koken. Roer er de basilicumreepjes onder.
-
Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenburgers 5 min. aan elke kant.
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en lepel er de auberginesaus over. Werk af met geroosterde pijnboompitten. Serveer met de kippenburgers.
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de aubergines in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de basilicumblaadjes in fijne reepjes.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 5 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de aubergineblokjes toe en roerbak 5 min.
-
Overgiet met de room en breng op smaak met de Italiaanse kruidenmix. Laat nog 5 min. koken. Roer er de basilicumreepjes onder.
-
Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenburgers 5 min. aan elke kant.
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en lepel er de auberginesaus over. Werk af met geroosterde pijnboompitten. Serveer met de kippenburgers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Jean Gamay Noir Vin de France