- Bewaar

- Bewaar
Kippenburger met duo van kaas en wittekool
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Snij de tomaat in 8 schijfjes.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Prak de blauwgeaderde kaas fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kippenburgers ± 5 min. aan 1 kant goudbruin. Voeg ook de rode ui toe en bak mee goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm ondertussen de hamburgerbroodjes in de oven of de broodrooster.
-
Draai de kippenburgers om en verdeel er de blauwgeaderde kaas en de cheddar over. Bak nog eens 5 min. tot de kaas gesmolten is.
-
Schik de kippenburgers met de kaas op de broodjes en verdeel er de wittekool, de schijfjes tomaat, de gebakken uiringen en de ijsbergsla over.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Snij de tomaat in 8 schijfjes.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Prak de blauwgeaderde kaas fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kippenburgers ± 5 min. aan 1 kant goudbruin. Voeg ook de rode ui toe en bak mee goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm ondertussen de hamburgerbroodjes in de oven of de broodrooster.
-
Draai de kippenburgers om en verdeel er de blauwgeaderde kaas en de cheddar over. Bak nog eens 5 min. tot de kaas gesmolten is.
-
Schik de kippenburgers met de kaas op de broodjes en verdeel er de wittekool, de schijfjes tomaat, de gebakken uiringen en de ijsbergsla over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië