- Bewaar

- Bewaar
Kippenburger met gegrilde courgette en maïspesto
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Sauvignon Western Cape - Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette, komkommer en tomaat in plakjes.
-
Besprenkel de courgette met 3 eetl. olijfolie, grof zeezout en zwarte peper en laat 5 min. marineren.
-
Snij de radijzen in 4.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de kippenburgers aan elke kant kort aan.
-
Leg ze op een bakplaat met bakpapier en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Draai halverwege de baktijd om.
-
Bak intussen de keizerbroodjes in de hete oven (baktijd: zie verpakking).
-
Gril de gemarineerde courgetteplakjes 2 à 3 min. aan elke kant in de grillpan.
-
Snij de broodjes open en beleg ze met een kippenburger, gegrilde courgette, tomaat en komkommer. Werk af met de jonge slascheuten en een toefje maïspesto.
-
Maak een salade met de radijzen en de rest van de groenten.
-
Afwerking:
-
Serveer met de rest van de maïspesto.
U kan de kippenburgers en courgetteschijfjes ook grillen op de BBQ.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Sauvignon Western Cape - Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette, komkommer en tomaat in plakjes.
-
Besprenkel de courgette met 3 eetl. olijfolie, grof zeezout en zwarte peper en laat 5 min. marineren.
-
Snij de radijzen in 4.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de kippenburgers aan elke kant kort aan.
-
Leg ze op een bakplaat met bakpapier en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Draai halverwege de baktijd om.
-
Bak intussen de keizerbroodjes in de hete oven (baktijd: zie verpakking).
-
Gril de gemarineerde courgetteplakjes 2 à 3 min. aan elke kant in de grillpan.
-
Snij de broodjes open en beleg ze met een kippenburger, gegrilde courgette, tomaat en komkommer. Werk af met de jonge slascheuten en een toefje maïspesto.
-
Maak een salade met de radijzen en de rest van de groenten.
-
Afwerking:
-
Serveer met de rest van de maïspesto.
U kan de kippenburgers en courgetteschijfjes ook grillen op de BBQ.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Sauvignon Western Cape - Zuid-Afrika