- Bewaar

- Bewaar
Kippenburger met radiatori, broccoli en kruidenroomkaas
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Sterk donker bier Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min)
-
Snij de broccoli's in kleine roosjes. Schil de stelen en snij in gelijke staafjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta en de broccoli 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de kippenburgers ± 5 min. aan elke kant op een zacht vuur.
-
Meng de roomkaas onder de pasta en de broccoli. Laat eventueel nog heel even opwarmen.
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Sterk donker bier Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min)
-
Snij de broccoli's in kleine roosjes. Schil de stelen en snij in gelijke staafjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta en de broccoli 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de kippenburgers ± 5 min. aan elke kant op een zacht vuur.
-
Meng de roomkaas onder de pasta en de broccoli. Laat eventueel nog heel even opwarmen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Sterk donker bier Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles