- Bewaar

- Bewaar
Kippenburger met romige prinsessenbonen en rijst
Onze drankensuggesties
Bier Blonden Os Blond bier Wijn Château Guitignan Cru Bourgeois A.O.P. Moulis-en-Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in reepjes. Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Meng er de paprika’s en de prinsessenbonen onder, overgiet met de room en kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Laat nog 8 min. sudderen
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan een bak de kippenburgers 10 min. goudbruin aan elke kant.
-
Verdeel de rijst over de borden en lepel er de groenten over. Serveer met een kippenburger.
Onze drankensuggesties
Bier Blonden Os Blond bier Wijn Château Guitignan Cru Bourgeois A.O.P. Moulis-en-Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in reepjes. Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Meng er de paprika’s en de prinsessenbonen onder, overgiet met de room en kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Laat nog 8 min. sudderen
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan een bak de kippenburgers 10 min. goudbruin aan elke kant.
-
Verdeel de rijst over de borden en lepel er de groenten over. Serveer met een kippenburger.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Blonden Os Blond bier Wijn Château Guitignan Cru Bourgeois A.O.P. Moulis-en-Médoc