- Bewaar

- Bewaar
Kippenchipolata met groentecouscous
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in kleine blokjes van 1/2 cm.
-
Rasp de wortelen.
-
Snipper de lente-uitjes, de munten de peterselieblaadjes fijn.
-
Pers de citroen.
-
Bereiding:
-
Doe de couscous in een mengkom en overgiet met 6 dl heet water. Laat 10 min. zwellen en maak daarna los met een vork.
-
Meng de paprikablokjes, de wortelen, de lente-uitjes, de kaasblokjes, de munt en de platte peterselie onder de couscous. Voeg 3 eetl. olijfolie en het citroensap toe. Kruid met zwarte peper en zout. Roer goed om.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de chipolata's tot ze mooi bruin en gaar zijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in kleine blokjes van 1/2 cm.
-
Rasp de wortelen.
-
Snipper de lente-uitjes, de munten de peterselieblaadjes fijn.
-
Pers de citroen.
-
Bereiding:
-
Doe de couscous in een mengkom en overgiet met 6 dl heet water. Laat 10 min. zwellen en maak daarna los met een vork.
-
Meng de paprikablokjes, de wortelen, de lente-uitjes, de kaasblokjes, de munt en de platte peterselie onder de couscous. Voeg 3 eetl. olijfolie en het citroensap toe. Kruid met zwarte peper en zout. Roer goed om.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de chipolata's tot ze mooi bruin en gaar zijn.