- Bewaar

- Bewaar
Kippenchipolata's met bloemkoolcurry
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Blond bier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. - Les Hauts Rocs - Milieubewuste teelt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat diepgevroren kippenchipolata's oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.
-
Snij de bloemkool in gelijke roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Kook intussen de bloemkoolroosjes 8 à 10 min. afgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de kippenchipolata's in 3 gelijke schuine stukken. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de stukken chipolata ± 6 min. aan alle kanten goudbruin en gaar.
-
Verwarm de kokosmelk samen met de groenecurrypasta in de kookpot van de rijst. Voeg de bloemkoolroosjes toe en kruid met peper.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Blond bier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. - Les Hauts Rocs - Milieubewuste teelt
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat diepgevroren kippenchipolata's oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.
-
Snij de bloemkool in gelijke roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Kook intussen de bloemkoolroosjes 8 à 10 min. afgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de kippenchipolata's in 3 gelijke schuine stukken. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de stukken chipolata ± 6 min. aan alle kanten goudbruin en gaar.
-
Verwarm de kokosmelk samen met de groenecurrypasta in de kookpot van de rijst. Voeg de bloemkoolroosjes toe en kruid met peper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Blond bier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. - Les Hauts Rocs - Milieubewuste teelt