Kippenchipolata's met bloemkoolcurry
Kippenchipolata's met bloemkoolcurry

Kippenchipolata's met bloemkoolcurry

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 685 kcal
Vet 32.2 g
Koolhydraat 62.1 g
Eiwit 37.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Laat diepgevroren kippenchipolata's oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.

  4. Snij de bloemkool in gelijke roosjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  7. Kook intussen de bloemkoolroosjes 8 à 10 min. afgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  8. Snij de kippenchipolata's in 3 gelijke schuine stukken. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de stukken chipolata ± 6 min. aan alle kanten goudbruin en gaar.

  9. Verwarm de kokosmelk samen met de groenecurrypasta in de kookpot van de rijst. Voeg de bloemkoolroosjes toe en kruid met peper.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Laat diepgevroren kippenchipolata's oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.

  4. Snij de bloemkool in gelijke roosjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  7. Kook intussen de bloemkoolroosjes 8 à 10 min. afgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  8. Snij de kippenchipolata's in 3 gelijke schuine stukken. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de stukken chipolata ± 6 min. aan alle kanten goudbruin en gaar.

  9. Verwarm de kokosmelk samen met de groenecurrypasta in de kookpot van de rijst. Voeg de bloemkoolroosjes toe en kruid met peper.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 685 kcal
Vet 32.2 g
Koolhydraat 62.1 g
Eiwit 37.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Blond bier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. - Les Hauts Rocs - Milieubewuste teelt

Bekijk het recept digitaal