- Bewaar

- Bewaar
Kippendij met couscousgroenten en rijst
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Sterk blond bier Wijn 1492 Chardonnay-Viognier-Chenin Mendoza Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ui en het knoflook fijn.
-
Meng het paprikapoeder, de kurkuma en de cayennepeper met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrijk er de kippendijen mee.
-
Bereiding:
-
Verhit een hoge braadpan en bak de kippendijen aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de ui, het knoflook en de diepgevroren couscousgroenten toe en overgiet met de gepelde tomaten en 2 dl water. Voeg de tomatenpuree toe en roer.
-
Verkruimel er het blokje kippenbouillon over en laat 40 min. afgedekt garen op een zacht vuur. Kruid eventueel met peper en zout.
-
Kook intussen de basmatirijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Sterk blond bier Wijn 1492 Chardonnay-Viognier-Chenin Mendoza Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ui en het knoflook fijn.
-
Meng het paprikapoeder, de kurkuma en de cayennepeper met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrijk er de kippendijen mee.
-
Bereiding:
-
Verhit een hoge braadpan en bak de kippendijen aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de ui, het knoflook en de diepgevroren couscousgroenten toe en overgiet met de gepelde tomaten en 2 dl water. Voeg de tomatenpuree toe en roer.
-
Verkruimel er het blokje kippenbouillon over en laat 40 min. afgedekt garen op een zacht vuur. Kruid eventueel met peper en zout.
-
Kook intussen de basmatirijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Sterk blond bier Wijn 1492 Chardonnay-Viognier-Chenin Mendoza Argentinië