- Bewaar

- Bewaar
Kippenescalope met Griekse pasta
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 2.
-
Bestrijk de escalopes met de tapenade en vouw dicht.
-
Bereiding:
-
Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de diepgevroren erwten 2 min. voor het einde toe. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de uien en het knoflook glazig.
-
Voeg de champignons en de aubergineblokjes toe en bak nog ± 5 min.
-
Voeg de tomatenstukjes, de tijm, peper en zout toe en laat 10 min. sudderen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de escalopes 5 à 7 min. aan beide kanten goudbruin.
-
Meng de groenten onder de Griekse pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de escalopes over de borden en geef er de Griekse pasta met groenten bij.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 2.
-
Bestrijk de escalopes met de tapenade en vouw dicht.
-
Bereiding:
-
Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de diepgevroren erwten 2 min. voor het einde toe. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de uien en het knoflook glazig.
-
Voeg de champignons en de aubergineblokjes toe en bak nog ± 5 min.
-
Voeg de tomatenstukjes, de tijm, peper en zout toe en laat 10 min. sudderen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de escalopes 5 à 7 min. aan beide kanten goudbruin.
-
Meng de groenten onder de Griekse pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de escalopes over de borden en geef er de Griekse pasta met groenten bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië