- Bewaar

- Bewaar
Kippenescalope met zwartewoudham en appelpartjes met salie
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Leg 1 sneetje ham op elke kippenescalope en snij elke escalope daarna in de breedte in 2. Wentel ze in de bloem en druk goed aan.
-
Schil de appelen en snij in 4. Snij elk stuk daarna in 3 partjes.
-
Meng de mosterd met de mayonaise, de wittewijnazijn en 2 eetl. water. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. boter en 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelschijfjes goudbruin (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit intussen opnieuw 1 eetl. boter en 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de escalopes 1 min. op de kant met de ham. Draai om en bak nog 1 min.
-
Voeg de stukken appel toe en laat nog 1 min. bakken. Doe er de tomatenpuree bij en blus met de witte wijn. Voeg de salie toe en laat nog 1 min. koken op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Serveer de kippenescalopes met de appelen en geef er de aardappelschijfjes en wat sla bij. Werk de sla af met de mosterddressing.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Leg 1 sneetje ham op elke kippenescalope en snij elke escalope daarna in de breedte in 2. Wentel ze in de bloem en druk goed aan.
-
Schil de appelen en snij in 4. Snij elk stuk daarna in 3 partjes.
-
Meng de mosterd met de mayonaise, de wittewijnazijn en 2 eetl. water. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. boter en 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelschijfjes goudbruin (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit intussen opnieuw 1 eetl. boter en 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de escalopes 1 min. op de kant met de ham. Draai om en bak nog 1 min.
-
Voeg de stukken appel toe en laat nog 1 min. bakken. Doe er de tomatenpuree bij en blus met de witte wijn. Voeg de salie toe en laat nog 1 min. koken op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Serveer de kippenescalopes met de appelen en geef er de aardappelschijfjes en wat sla bij. Werk de sla af met de mosterddressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië