Kippengehakt met spruiten
Kippengehakt met spruiten

Kippengehakt met spruiten

Voorgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de krielaardappel en snij in blokjes. Snij de spruiten in stukjes.

  3. Kook samen met het gehakt 20 min. in een bodempje water.

  4. Snipper ondertussen de platte peterselie fijn.

  5. Pureer de bereiding met de plantaardige olie en de platte peterselie.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de krielaardappel en snij in blokjes. Snij de spruiten in stukjes.

  3. Kook samen met het gehakt 20 min. in een bodempje water.

  4. Snipper ondertussen de platte peterselie fijn.

  5. Pureer de bereiding met de plantaardige olie en de platte peterselie.

Bekijk het recept digitaal