- Bewaar

- Bewaar
Kippengehaktballetjes met gekaramelliseerde spruiten
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Le Peyrat Blanc A.O.P. Graves
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook.
-
Snipper de blaadjes platte peterselie fijn.
-
Verwijder het voetje en de buitenste bladeren van de spruiten en snij in 2.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Dep droog en snij in 2.
-
Meng het gehakt met de platte peterselie en het knoflook. Rol balletjes in de grootte van een pingpongbal.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schik de krielaardappelen in een ovenschaal, besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper, zout en de tijm. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook de spruiten ondertussen 10 min. afgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan en bak de gehaktballen 10 à 12 min. aan alle kanten.
-
Smelt de boter in een pan en bak de spruiten kort met de honing. Kruid met peper en zout.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g krielaardappelen en snij in blokjes. Snij 100 g spruiten in stukjes. 2 Kook de groenten met 25 g kippengehakt (beenhouwerij) 20 min. in een bodempje water. 3 Snipper ondertussen 4 verse blaadjes platte peterselie fijn. Prak de bereiding met 1 koffi el. plantaardige olie en de platte peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Le Peyrat Blanc A.O.P. Graves
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook.
-
Snipper de blaadjes platte peterselie fijn.
-
Verwijder het voetje en de buitenste bladeren van de spruiten en snij in 2.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Dep droog en snij in 2.
-
Meng het gehakt met de platte peterselie en het knoflook. Rol balletjes in de grootte van een pingpongbal.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schik de krielaardappelen in een ovenschaal, besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper, zout en de tijm. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook de spruiten ondertussen 10 min. afgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan en bak de gehaktballen 10 à 12 min. aan alle kanten.
-
Smelt de boter in een pan en bak de spruiten kort met de honing. Kruid met peper en zout.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g krielaardappelen en snij in blokjes. Snij 100 g spruiten in stukjes. 2 Kook de groenten met 25 g kippengehakt (beenhouwerij) 20 min. in een bodempje water. 3 Snipper ondertussen 4 verse blaadjes platte peterselie fijn. Prak de bereiding met 1 koffi el. plantaardige olie en de platte peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Le Peyrat Blanc A.O.P. Graves