- Bewaar

- Bewaar
Kippenvleugeltjes met abrikozenspiesje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de gedroogde abrikozen enkele uren zwellen in de rode wijn met de tijm. Schep regelmatig om.
-
Bereiding:
-
Schuif telkens 2 gemarineerde abrikozen op prikkertjes en dep droog.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de abrikozenspiesjes gedurende 1 à 2 min. aan elke kant.
-
Verwarm de gemarineerde kippenvleugels in de microgolfoven of de oven (tijd: zie verpakking).
-
Verwarm de marinade van de abrikozen, voeg de portogelei of de veenbessen en het bouillonblokje toe en laat inkoken. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer 1 à 2 kippenvleugeltjes met een abrikozenspiesje. Werk af met een stipje saus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de gedroogde abrikozen enkele uren zwellen in de rode wijn met de tijm. Schep regelmatig om.
-
Bereiding:
-
Schuif telkens 2 gemarineerde abrikozen op prikkertjes en dep droog.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de abrikozenspiesjes gedurende 1 à 2 min. aan elke kant.
-
Verwarm de gemarineerde kippenvleugels in de microgolfoven of de oven (tijd: zie verpakking).
-
Verwarm de marinade van de abrikozen, voeg de portogelei of de veenbessen en het bouillonblokje toe en laat inkoken. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer 1 à 2 kippenvleugeltjes met een abrikozenspiesje. Werk af met een stipje saus.