- Bewaar

- Bewaar
Kippenworst met gebakken courgette en quinoa
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Wit Witbier Wijn Artisans Partisans Pinot & Alicante I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de courgettes in fijne schijven.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Pers de halve citroen.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
(20 min.)
-
Kook de quinoa ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en meng er de pistachenoten en de peterselie onder.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenworsten ± 10 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de courgetteschijven toe en bak ± 5 min. goudbruin. Besprenkel met het citroensap en kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Wit Witbier Wijn Artisans Partisans Pinot & Alicante I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de courgettes in fijne schijven.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Pers de halve citroen.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
(20 min.)
-
Kook de quinoa ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en meng er de pistachenoten en de peterselie onder.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenworsten ± 10 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de courgetteschijven toe en bak ± 5 min. goudbruin. Besprenkel met het citroensap en kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Wit Witbier Wijn Artisans Partisans Pinot & Alicante I.G.P. Pays d'Oc