- Bewaar

- Bewaar
Kippenworst met kleurrijke groentemengeling
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Wijn Pinot Gris 1er Cru | A.C. Moselle luxembourgeoise
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren erwtjes en wortelen toe en doe er de tomatenpuree, de bouillonblokjes, 3/4 L water, de komijn, het paprikapoeder en de paprikablokjes bij. Laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en kleur de kippenworsten aan beide kanten goudbruin. Zet het vuur lager, kruid met de kippenkruiden en laat nog 10 min. bakken. Serveer met tarwegriesmeel.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Wijn Pinot Gris 1er Cru | A.C. Moselle luxembourgeoise
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren erwtjes en wortelen toe en doe er de tomatenpuree, de bouillonblokjes, 3/4 L water, de komijn, het paprikapoeder en de paprikablokjes bij. Laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en kleur de kippenworsten aan beide kanten goudbruin. Zet het vuur lager, kruid met de kippenkruiden en laat nog 10 min. bakken. Serveer met tarwegriesmeel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Wijn Pinot Gris 1er Cru | A.C. Moselle luxembourgeoise