Klassieke taboulé
Klassieke taboulé

Klassieke taboulé

10 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 278 kcal
Vet 10.7 g
Koolhydraat 38.4 g
Eiwit 6.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat het griesmeel zwellen in kokend water (tijd: zie verpakking). Laat afkoelen.

  3. Snij intussen de tomaten in dobbelsteentjes en hak de ui fijn.

  4. Doe de tomatenblokjes (met het sap), de fijngehakte ui, de fijngesnipperde peterselie en de dragon bij de couscous en meng goed dooreen.

  5. Roer er het sap van de citroen en 4 eetl. olijfolie door. Kruid met peper en zout.

  6. Zet enkele uren koel weg en roer af en toe om.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat het griesmeel zwellen in kokend water (tijd: zie verpakking). Laat afkoelen.

  3. Snij intussen de tomaten in dobbelsteentjes en hak de ui fijn.

  4. Doe de tomatenblokjes (met het sap), de fijngehakte ui, de fijngesnipperde peterselie en de dragon bij de couscous en meng goed dooreen.

  5. Roer er het sap van de citroen en 4 eetl. olijfolie door. Kruid met peper en zout.

  6. Zet enkele uren koel weg en roer af en toe om.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 278 kcal
Vet 10.7 g
Koolhydraat 38.4 g
Eiwit 6.7 g

Bekijk het recept digitaal