- Bewaar

- Bewaar
Klassieke taboulé
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat het griesmeel zwellen in kokend water (tijd: zie verpakking). Laat afkoelen.
-
Snij intussen de tomaten in dobbelsteentjes en hak de ui fijn.
-
Doe de tomatenblokjes (met het sap), de fijngehakte ui, de fijngesnipperde peterselie en de dragon bij de couscous en meng goed dooreen.
-
Roer er het sap van de citroen en 4 eetl. olijfolie door. Kruid met peper en zout.
-
Zet enkele uren koel weg en roer af en toe om.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat het griesmeel zwellen in kokend water (tijd: zie verpakking). Laat afkoelen.
-
Snij intussen de tomaten in dobbelsteentjes en hak de ui fijn.
-
Doe de tomatenblokjes (met het sap), de fijngehakte ui, de fijngesnipperde peterselie en de dragon bij de couscous en meng goed dooreen.
-
Roer er het sap van de citroen en 4 eetl. olijfolie door. Kruid met peper en zout.
-
Zet enkele uren koel weg en roer af en toe om.