- Bewaar

- Bewaar
Kleurige pastasalade met mantelschelpnoten
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer A.C. Vouvray Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Coteaux du Languedoc Wijn Dit is een droge witte biowijn met een aangename, fruitige neus en smaak. Zijn uitgesproken aciditeit maakt hem fris.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de mantelschelpnoten volledig ontdooien. Dep ze goed droog.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze gedurende 10 sec. in kokend water onderdompelt). Snij elke tomaat in 8 partjes.
-
Snij de mozzarella in blokjes.
-
Meng de bloem met de kerrie in een diep bord.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gedurende 9 min. in lichtjes gezouten kokend water waaraan u wat olijfolie toevoegt. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat volledig afkoelen.
-
Kook de boontjes in 10 min. gaar in lichtjes gezouten kokend water, zonder deksel. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat volledig afkoelen.
-
Bereid intussen de saus. Klop het sinaasappelsap, de room en de kruiden tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
-
Giet de koude pasta in een ruime slakom en meng er de prinsessenboontjes, de tomatenpartjes en de mozzarellablokjes onder.
-
Verdeel er de saus over (hou enkele eetl. saus over voor de afwerking) en schep goed om.
-
Verhit de boter in een braadpan. Wentel de mantelschelpnoten door de bloem met kerrie en bak op een hevig vuur gedurende 2 min. Kruid met peper en zout. Draai om en bak nogmaals 2 min.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord wat eikenbladsla of krulsla en lepel er de rest van de sinaasappelsaus over. Verdeel de pastasalade in het midden van het bord en schik er de mantelschelpnoten rond.
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer A.C. Vouvray Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Coteaux du Languedoc Wijn Dit is een droge witte biowijn met een aangename, fruitige neus en smaak. Zijn uitgesproken aciditeit maakt hem fris.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de mantelschelpnoten volledig ontdooien. Dep ze goed droog.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze gedurende 10 sec. in kokend water onderdompelt). Snij elke tomaat in 8 partjes.
-
Snij de mozzarella in blokjes.
-
Meng de bloem met de kerrie in een diep bord.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gedurende 9 min. in lichtjes gezouten kokend water waaraan u wat olijfolie toevoegt. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat volledig afkoelen.
-
Kook de boontjes in 10 min. gaar in lichtjes gezouten kokend water, zonder deksel. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat volledig afkoelen.
-
Bereid intussen de saus. Klop het sinaasappelsap, de room en de kruiden tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
-
Giet de koude pasta in een ruime slakom en meng er de prinsessenboontjes, de tomatenpartjes en de mozzarellablokjes onder.
-
Verdeel er de saus over (hou enkele eetl. saus over voor de afwerking) en schep goed om.
-
Verhit de boter in een braadpan. Wentel de mantelschelpnoten door de bloem met kerrie en bak op een hevig vuur gedurende 2 min. Kruid met peper en zout. Draai om en bak nogmaals 2 min.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord wat eikenbladsla of krulsla en lepel er de rest van de sinaasappelsaus over. Verdeel de pastasalade in het midden van het bord en schik er de mantelschelpnoten rond.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer A.C. Vouvray Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Coteaux du Languedoc Wijn Dit is een droge witte biowijn met een aangename, fruitige neus en smaak. Zijn uitgesproken aciditeit maakt hem fris.