- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijk veldslaatje met gevulde eieren
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol | Miguel Torres | D.O. Catalunya | Spanje Wijn Pinot Gris `Réserve' | A.O.P. Alsace | Caves de Bennwihr
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Kook de eieren hard gedurende 10 min.
-
Maak ondertussen de blaadjes van de veldsla los.
-
Hak de cashewnoten fijn.
-
Rasp de wortelen.
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Pel de eieren en snij in de lengte in 2. Haal er de eidooier uit.
-
Doe de eidooiers in een kom en prak fijn met een vork. Meng er de Griekse yoghurt onder, de wortelen en de sesamzaadjes. Kruid met peper en zout. Vul de halve eiwitten met dit mengsel (dat gaat makkelijk met een spuitzak).
-
Meng de olijfolie met de balsamicoazijn, de mosterd en de honing. Kruid met peper en zout.
-
Doe de veldsla in een kom en meng er de kerstomaten, de paprikablokjes en de cashewnoten onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over de borden, besprenkel met de vinaigrette en geef er telkens 3 halve eieren bij. Serveer met een stukje ciabatta.
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol | Miguel Torres | D.O. Catalunya | Spanje Wijn Pinot Gris `Réserve' | A.O.P. Alsace | Caves de Bennwihr
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Kook de eieren hard gedurende 10 min.
-
Maak ondertussen de blaadjes van de veldsla los.
-
Hak de cashewnoten fijn.
-
Rasp de wortelen.
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Pel de eieren en snij in de lengte in 2. Haal er de eidooier uit.
-
Doe de eidooiers in een kom en prak fijn met een vork. Meng er de Griekse yoghurt onder, de wortelen en de sesamzaadjes. Kruid met peper en zout. Vul de halve eiwitten met dit mengsel (dat gaat makkelijk met een spuitzak).
-
Meng de olijfolie met de balsamicoazijn, de mosterd en de honing. Kruid met peper en zout.
-
Doe de veldsla in een kom en meng er de kerstomaten, de paprikablokjes en de cashewnoten onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over de borden, besprenkel met de vinaigrette en geef er telkens 3 halve eieren bij. Serveer met een stukje ciabatta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol | Miguel Torres | D.O. Catalunya | Spanje Wijn Pinot Gris `Réserve' | A.O.P. Alsace | Caves de Bennwihr