- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijke bloempotjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Meng de boter en de suiker goed in een kom.
-
Voeg één voor één de eieren toe en mix tot een luchtige massa.
-
Zeef de bloem en voeg ze beetje bij beetje toe. Voeg daarna de melk toe.
-
Giet het deeg in een vierkante cakevorm en bak 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven. Laat volledig afkoelen.
-
Snij de cake in vierkantjes van ± 4 cm. Verwarm het glazuur en doe wat op elk vierkantje. Snij uit het snoeppapier bloemblaadjes van ± 3 cm diameter. Prik 3 à 4 blaadjes op een chocoladestokje en plaats in het midden een gommetje als hart van de bloem. Steek daarna 1 of 2 bloemetjes in elk stukje cake.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Meng de boter en de suiker goed in een kom.
-
Voeg één voor één de eieren toe en mix tot een luchtige massa.
-
Zeef de bloem en voeg ze beetje bij beetje toe. Voeg daarna de melk toe.
-
Giet het deeg in een vierkante cakevorm en bak 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven. Laat volledig afkoelen.
-
Snij de cake in vierkantjes van ± 4 cm. Verwarm het glazuur en doe wat op elk vierkantje. Snij uit het snoeppapier bloemblaadjes van ± 3 cm diameter. Prik 3 à 4 blaadjes op een chocoladestokje en plaats in het midden een gommetje als hart van de bloem. Steek daarna 1 of 2 bloemetjes in elk stukje cake.