- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijke groentebrochette met gemarineerde halloumi
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Bruin Abdijbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 30 min. marineren)
-
Snij de halloumi in 24 stukjes van ± 1 cm dik.
-
Snipper de verse kruiden fijn.
-
Meng de helft van de kruiden met 3 eetl. olijfolie. Kruid goed met zwarte peper en zout en laat er de stukjes halloumi 30 min. in marineren.
-
Snij intussen de ongeschilde courgette in 32 lange, brede linten met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Rijg een courgettelint in accordeonvorm op een brochettestokje. Steek er daarna een stukje halloumi, een kerstomaat en nog een courgettelint op. Ga verder met halloumi, een kerstomaat in een andere kleur en een courgettelint. Eindig met een stukje halloumi en een courgettelint. Maak zo 8 brochettes.
-
Bak de brochettes ± 4 min. op de barbecue of in een hete grillpan zonder vetstof.
-
Snij intussen de rest van de kerstomaten in 4 en meng samen met de rest van de fijngesnipperde kruiden en 1 eetl. olijfolie. Kruid goed met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Bruin Abdijbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 30 min. marineren)
-
Snij de halloumi in 24 stukjes van ± 1 cm dik.
-
Snipper de verse kruiden fijn.
-
Meng de helft van de kruiden met 3 eetl. olijfolie. Kruid goed met zwarte peper en zout en laat er de stukjes halloumi 30 min. in marineren.
-
Snij intussen de ongeschilde courgette in 32 lange, brede linten met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Rijg een courgettelint in accordeonvorm op een brochettestokje. Steek er daarna een stukje halloumi, een kerstomaat en nog een courgettelint op. Ga verder met halloumi, een kerstomaat in een andere kleur en een courgettelint. Eindig met een stukje halloumi en een courgettelint. Maak zo 8 brochettes.
-
Bak de brochettes ± 4 min. op de barbecue of in een hete grillpan zonder vetstof.
-
Snij intussen de rest van de kerstomaten in 4 en meng samen met de rest van de fijngesnipperde kruiden en 1 eetl. olijfolie. Kruid goed met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Bruin Abdijbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres Central Valley - Chili