- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijke groenten met vinaigrette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de minikomkommers in de lengte in 2. Schil de selder en snij in even grote reepjes als de minikomkommers.
-
Schil de paprika’s met een dunschiller. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in even grote reepjes als de andere groenten.
-
Schil de wortelen en de rammenas. Snij opnieuw in staafjes van dezelfde grootte.
-
Doe de vinaigrette in een bokaal en zet de groentestaafjes er rechtop in. Wissel af tussen de verschillende kleuren. Sluit de bokaal, zodat de groenten niet uitdrogen.
Het perfecte 'zero waste'-recept
Heb je andere groenten in je koelkast liggen? Gebruik ze gerust in dit recept, want je kan het helemaal aanpassen aan de ingrediënten die je thuis hebt liggen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de minikomkommers in de lengte in 2. Schil de selder en snij in even grote reepjes als de minikomkommers.
-
Schil de paprika’s met een dunschiller. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in even grote reepjes als de andere groenten.
-
Schil de wortelen en de rammenas. Snij opnieuw in staafjes van dezelfde grootte.
-
Doe de vinaigrette in een bokaal en zet de groentestaafjes er rechtop in. Wissel af tussen de verschillende kleuren. Sluit de bokaal, zodat de groenten niet uitdrogen.
Het perfecte 'zero waste'-recept
Heb je andere groenten in je koelkast liggen? Gebruik ze gerust in dit recept, want je kan het helemaal aanpassen aan de ingrediënten die je thuis hebt liggen.