Kleurrijke groentewrap met geraspte wortel
Kleurrijke groentewrap met geraspte wortel

Kleurrijke groentewrap met geraspte wortel

30 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 477 kcal
Vet 23.2 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraat 45.5 g
Suiker 13.4 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 15.2 g
Zout 1.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ongeschilde komkommer in lange linten met een dunschiller.

  3. Rasp de wortelen fijn (of snij ze met een dunschiller in lange slierten).

  4. Snij de Romeinse slaharten in reepjes.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in reepjes.

  6. Schil de appel en de avocado en snij in fijne plakjes.

  7. Pers de limoen (u hebt 2 eetl. sap nodig).

  8. Besprenkel de avocado en de appel met het sap.

  9. Bereiding:
  10. Besmeer de wraps met de lupinespread tot op 1 cm van de rand.

  11. Verdeel er de Romeinse sla, de komkommerlinten, de wortelen, de paprikareepjes, de plakjes avocado en appel en de radijsscheuten over.

  12. Bestrooi met de pompoenpitten en kruid met peper.

  13. Vouw de onderkant van de wraps naar binnen, draai een kwartslag en rol strak op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ongeschilde komkommer in lange linten met een dunschiller.

  3. Rasp de wortelen fijn (of snij ze met een dunschiller in lange slierten).

  4. Snij de Romeinse slaharten in reepjes.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in reepjes.

  6. Schil de appel en de avocado en snij in fijne plakjes.

  7. Pers de limoen (u hebt 2 eetl. sap nodig).

  8. Besprenkel de avocado en de appel met het sap.

  9. Bereiding:
  10. Besmeer de wraps met de lupinespread tot op 1 cm van de rand.

  11. Verdeel er de Romeinse sla, de komkommerlinten, de wortelen, de paprikareepjes, de plakjes avocado en appel en de radijsscheuten over.

  12. Bestrooi met de pompoenpitten en kruid met peper.

  13. Vouw de onderkant van de wraps naar binnen, draai een kwartslag en rol strak op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 477 kcal
Vet 23.2 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraat 45.5 g
Suiker 13.4 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 15.2 g
Zout 1.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Delirium Tremens Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs rosé A.O.P. Ventoux

Bekijk het recept digitaal