- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijke taco met chateaubriandreepjes
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Michel Torino Malbec Reserva Cafayate Valley - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in lange linten met een dunschiller.
-
Snij de Romeinse slaharten in fijne reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in reepjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes. Besprenkel met de helft van het limoensap.
-
Pluk de koriander en snipper fijn.
-
Spoel de zoete maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verwarm de tacokuipjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de biefstukken ± 3 min. aan elke kant. Kruid met de kruidenmix voor taco's. Haal uit de pan en laat 5 min. rusten onder zilverpapier. Snij in reepjes.
-
Meng intussen de Griekse yoghurt met de rest van het limoensap en de helft van de koriander.
-
Verdeel de groenten, de avocado en de maïs over de tacokuipjes. Leg er enkele reepjes biefstuk bovenop. Lepel er nog wat Griekse yoghurt over en bestrooi met de rest van de koriander.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 1 aardappel en snij in blokjes. Snij 50 g zoete puntpaprika in stukjes. Schil 50 g komkommer en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in blokjes. 2 Kook de aardappel 20 min. gaar in water. Voeg na 10 min. de zoete puntpaprika toe en nog 5 min. later de komkommer. Giet af. 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 30 g biefstuk 5 min. Snij in hapklare stukjes en meng met de groenten.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Michel Torino Malbec Reserva Cafayate Valley - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in lange linten met een dunschiller.
-
Snij de Romeinse slaharten in fijne reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in reepjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes. Besprenkel met de helft van het limoensap.
-
Pluk de koriander en snipper fijn.
-
Spoel de zoete maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verwarm de tacokuipjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de biefstukken ± 3 min. aan elke kant. Kruid met de kruidenmix voor taco's. Haal uit de pan en laat 5 min. rusten onder zilverpapier. Snij in reepjes.
-
Meng intussen de Griekse yoghurt met de rest van het limoensap en de helft van de koriander.
-
Verdeel de groenten, de avocado en de maïs over de tacokuipjes. Leg er enkele reepjes biefstuk bovenop. Lepel er nog wat Griekse yoghurt over en bestrooi met de rest van de koriander.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 1 aardappel en snij in blokjes. Snij 50 g zoete puntpaprika in stukjes. Schil 50 g komkommer en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in blokjes. 2 Kook de aardappel 20 min. gaar in water. Voeg na 10 min. de zoete puntpaprika toe en nog 5 min. later de komkommer. Giet af. 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 30 g biefstuk 5 min. Snij in hapklare stukjes en meng met de groenten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Michel Torino Malbec Reserva Cafayate Valley - Argentinië