Knäckebröd met roomkaas en aardbei
Knäckebröd met roomkaas en aardbei

Knäckebröd met roomkaas en aardbei

5 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 736 kj
Energie 176 kcal
Vet 12.4 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraat 10.9 g
Suiker 2.9 g
Vezel 2.6 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.5 g
natrium 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min.
  2. Besmeer de toasts met de roomkaas. Kruid met zwarte peper.

  3. Snij de aardbeien in plakjes. Leg de plakjes dakpansgewijs op de toasts en werk af met de balsamicocrème. Geef nog een draai van de pepermolen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min.
  2. Besmeer de toasts met de roomkaas. Kruid met zwarte peper.

  3. Snij de aardbeien in plakjes. Leg de plakjes dakpansgewijs op de toasts en werk af met de balsamicocrème. Geef nog een draai van de pepermolen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 736 kj
Energie 176 kcal
Vet 12.4 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraat 10.9 g
Suiker 2.9 g
Vezel 2.6 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.5 g
natrium 0.2 g

Bekijk het recept digitaal