- Bewaar

- Bewaar
Knapperig quinoaslaatje met linzen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de rode ui heel fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommer in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in blokjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de linzen samen met de tijm ± 35 min. gaar in de groentebouillon. Giet af en laat afkoelen.
-
Spoel ondertussen de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Meng de quinoa met de linzen, de komkommer, de zoete puntpaprika, de rode ui en de platte peterselie. Breng op smaak met de olijfolie, de appelazijn, peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de rode ui heel fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommer in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in blokjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de linzen samen met de tijm ± 35 min. gaar in de groentebouillon. Giet af en laat afkoelen.
-
Spoel ondertussen de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Meng de quinoa met de linzen, de komkommer, de zoete puntpaprika, de rode ui en de platte peterselie. Breng op smaak met de olijfolie, de appelazijn, peper en zout.