- Bewaar

- Bewaar
Knoflooksoep met sla en kervel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sla grof.
-
Snij de knoflooktenen in vier en de aardappelen in stukjes.
-
Bereiding:
-
Breng in een ruime kookpan 1/2 L water aan de kook met de geconcentreerde melk en het bouillonblokje met fijne tuinkruiden.
-
Voeg de knoflook, de aardappelstukjes, de gesneden sla en 3 diepgevroren kervelbolletjes toe.
-
Kruid met tijm, basilicum en oregano. Breng aan de kook en laat nog ± 15 min. op een zacht vuur sudderen.
-
Mix de soep fijn en leng ze, indien nodig, aan met wat water.
-
Afwerking:
-
Dien de soep heet op en geef er geroosterd brood met tapenade bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sla grof.
-
Snij de knoflooktenen in vier en de aardappelen in stukjes.
-
Bereiding:
-
Breng in een ruime kookpan 1/2 L water aan de kook met de geconcentreerde melk en het bouillonblokje met fijne tuinkruiden.
-
Voeg de knoflook, de aardappelstukjes, de gesneden sla en 3 diepgevroren kervelbolletjes toe.
-
Kruid met tijm, basilicum en oregano. Breng aan de kook en laat nog ± 15 min. op een zacht vuur sudderen.
-
Mix de soep fijn en leng ze, indien nodig, aan met wat water.
-
Afwerking:
-
Dien de soep heet op en geef er geroosterd brood met tapenade bij.