Knolselderpuree met Alaska-pollakfilet
Knolselderpuree met Alaska-pollakfilet

Knolselderpuree met Alaska-pollakfilet

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil 100 g knolselder en rasp fijn. Schil 1 aardappel en snij in blokjes.

  3. Kook 20 g Alaska-pollak (diepvries) samen met de geraspte knolselder en de stukjes aardappel 15 min. in een bodempje water. Giet af en pureer samen met 1 koffiel. plantaardige olie.

  4. Snipper 3 blaadjes platte peterselie fijn en meng onder de puree.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil 100 g knolselder en rasp fijn. Schil 1 aardappel en snij in blokjes.

  3. Kook 20 g Alaska-pollak (diepvries) samen met de geraspte knolselder en de stukjes aardappel 15 min. in een bodempje water. Giet af en pureer samen met 1 koffiel. plantaardige olie.

  4. Snipper 3 blaadjes platte peterselie fijn en meng onder de puree.

Bekijk het recept digitaal