In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schil 100 g knolselder en rasp fijn. Schil 1 aardappel en snij in blokjes.
Kook 20 g Alaska-pollak (diepvries) samen met de geraspte knolselder en de stukjes aardappel 15 min. in een bodempje water. Giet af en pureer samen met 1 koffiel. plantaardige olie.
Snipper 3 blaadjes platte peterselie fijn en meng onder de puree.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schil 100 g knolselder en rasp fijn. Schil 1 aardappel en snij in blokjes.
Kook 20 g Alaska-pollak (diepvries) samen met de geraspte knolselder en de stukjes aardappel 15 min. in een bodempje water. Giet af en pureer samen met 1 koffiel. plantaardige olie.
Snipper 3 blaadjes platte peterselie fijn en meng onder de puree.