- Bewaar
- Bewaar
Knolselderpuree met champignonmix en spiegeleitje
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Saint-Véran A.O.P. 'La Charmée' Cave de Prissé
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de groenekool in fijne reepjes. Breng lichtgezouten water aan de kook en dompel de reepjes 2 à 3 min. onder.
-
Schil de knolselder en de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en de knolselder 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn. Roer er de melk onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. glazig. Voeg de champignons toe en laat 3 min. mee bakken. Roer er de groenekool onder en laat nog 2 à 3 min. opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak 4 spiegeleieren. Kruid met peper en zout.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding: 25 min. 1 Schil 100 g knolselder en 50 g aardappel en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. gaar in water. 2 Klop intussen 1 ei los. Voeg de laatste 5 min. de helft toe aan de groenten. Giet af. 3 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Saint-Véran A.O.P. 'La Charmée' Cave de Prissé
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de groenekool in fijne reepjes. Breng lichtgezouten water aan de kook en dompel de reepjes 2 à 3 min. onder.
-
Schil de knolselder en de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en de knolselder 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn. Roer er de melk onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. glazig. Voeg de champignons toe en laat 3 min. mee bakken. Roer er de groenekool onder en laat nog 2 à 3 min. opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak 4 spiegeleieren. Kruid met peper en zout.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding: 25 min. 1 Schil 100 g knolselder en 50 g aardappel en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. gaar in water. 2 Klop intussen 1 ei los. Voeg de laatste 5 min. de helft toe aan de groenten. Giet af. 3 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Saint-Véran A.O.P. 'La Charmée' Cave de Prissé