In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm een ruime pan water tot net onder het kookpunt. Hou het water zo op een zacht vuur.
Doe de eidooiers, de suiker en de sterke koffie in een ruime steelpan.
Zet de steelpan in het water en klop krachtig. Als het mengsel dik en luchtig wordt, haalt u de steelpan uit het water. Blijf goed kloppen zodat de sabayon niet aankoekt aan de bodem van de pan.
Afwerking:
Giet de sabayon in coupes of wijnglazen en dien onmiddellijk op.
Als u de sabayon zou laten rusten, zouden eigeel en koffie kunnen schiften.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm een ruime pan water tot net onder het kookpunt. Hou het water zo op een zacht vuur.
Doe de eidooiers, de suiker en de sterke koffie in een ruime steelpan.
Zet de steelpan in het water en klop krachtig. Als het mengsel dik en luchtig wordt, haalt u de steelpan uit het water. Blijf goed kloppen zodat de sabayon niet aankoekt aan de bodem van de pan.
Afwerking:
Giet de sabayon in coupes of wijnglazen en dien onmiddellijk op.
Als u de sabayon zou laten rusten, zouden eigeel en koffie kunnen schiften.