- Bewaar

- Bewaar
Koh Lanta-noedels
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook en de uien fijn.
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes. Verwijder de takjes en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Breek de peultjes in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de helft van de bakolie in een braadpan en bak de diepgevroren quornstukjes 10 à 15 min. op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of een kookpot en bak het knoflook en de uien glazig.
-
Voeg de wokgroenten toe, overgiet met de bouillon en roerbak nog 20 à 30 min. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.
-
Breek intussen de noedels en kook ze in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Meng de quorn met de groenten en de noedels.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook en de uien fijn.
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes. Verwijder de takjes en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Breek de peultjes in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de helft van de bakolie in een braadpan en bak de diepgevroren quornstukjes 10 à 15 min. op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of een kookpot en bak het knoflook en de uien glazig.
-
Voeg de wokgroenten toe, overgiet met de bouillon en roerbak nog 20 à 30 min. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.
-
Breek intussen de noedels en kook ze in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Meng de quorn met de groenten en de noedels.