Koh Lanta-noedels
Koh Lanta-noedels

Koh Lanta-noedels

Hoofdgerecht
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 512 kcal
Vet 11.6 g
Koolhydraat 69.6 g
Eiwit 28.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snipper het knoflook en de uien fijn.

  4. Verdeel de broccoli's in kleine roosjes. Verwijder de takjes en snij in blokjes.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.

  6. Breek de peultjes in 2.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de helft van de bakolie in een braadpan en bak de diepgevroren quornstukjes 10 à 15 min. op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.

  9. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of een kookpot en bak het knoflook en de uien glazig.

  10. Voeg de wokgroenten toe, overgiet met de bouillon en roerbak nog 20 à 30 min. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.

  11. Breek intussen de noedels en kook ze in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  12. Afwerking:
  13. Meng de quorn met de groenten en de noedels.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snipper het knoflook en de uien fijn.

  4. Verdeel de broccoli's in kleine roosjes. Verwijder de takjes en snij in blokjes.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.

  6. Breek de peultjes in 2.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de helft van de bakolie in een braadpan en bak de diepgevroren quornstukjes 10 à 15 min. op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.

  9. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of een kookpot en bak het knoflook en de uien glazig.

  10. Voeg de wokgroenten toe, overgiet met de bouillon en roerbak nog 20 à 30 min. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.

  11. Breek intussen de noedels en kook ze in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  12. Afwerking:
  13. Meng de quorn met de groenten en de noedels.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 512 kcal
Vet 11.6 g
Koolhydraat 69.6 g
Eiwit 28.6 g

Bekijk het recept digitaal