- Bewaar

- Bewaar
Kokoskoekjes met een hart van chocolade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Splits de eieren en klop de eiwitten lichtjes los.
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Mix de zachte boter met de suiker glad in een mengkom. Voeg het eigeel toe en meng goed.
-
Voeg de bloem toe en meng tot een stevig deeg. Dek af met vershoudfolie en zet min. 30 min. in de koelkast.
-
Verdeel het deeg in 4 gelijke delen en rol van elk deel ± 10 balletjes ter grootte van een pingpongballetje.
-
Dompel die eerst in het losgeklopte eiwit en rol vervolgens door het kokospoeder. Leg op een bakplaat met bakpapier en druk er met je duim een kuiltje in. Laat ± 3 cm tussen elk koekje.
-
Zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
-
Vul de kuiltjes van de koekjes met de chocopasta en werk af met een paar noten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Splits de eieren en klop de eiwitten lichtjes los.
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Mix de zachte boter met de suiker glad in een mengkom. Voeg het eigeel toe en meng goed.
-
Voeg de bloem toe en meng tot een stevig deeg. Dek af met vershoudfolie en zet min. 30 min. in de koelkast.
-
Verdeel het deeg in 4 gelijke delen en rol van elk deel ± 10 balletjes ter grootte van een pingpongballetje.
-
Dompel die eerst in het losgeklopte eiwit en rol vervolgens door het kokospoeder. Leg op een bakplaat met bakpapier en druk er met je duim een kuiltje in. Laat ± 3 cm tussen elk koekje.
-
Zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
-
Vul de kuiltjes van de koekjes met de chocopasta en werk af met een paar noten.