Komkommer met zalmmousse
Komkommer met zalmmousse

Komkommer met zalmmousse

20 min.
Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 68 kcal
Vet 5.4 g
Koolhydraat 0.8 g
Eiwit 4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil 1/3 komkommer en snij in heel kleine blokjes. Meng met de snippers rode ui en breng op smaak met olijfolie, xeresazijn en enkele druppels tabasco. Mix 3 sneetjes gerookte zalm met de mascarpone en de verse kaas. Kruid met een snuifje cayennepeper.

  3. Verdeel de gemarineerde komkommer over de glaasjes en vul aan met de zalmmousse. Garneer met verse takjes dille.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil 1/3 komkommer en snij in heel kleine blokjes. Meng met de snippers rode ui en breng op smaak met olijfolie, xeresazijn en enkele druppels tabasco. Mix 3 sneetjes gerookte zalm met de mascarpone en de verse kaas. Kruid met een snuifje cayennepeper.

  3. Verdeel de gemarineerde komkommer over de glaasjes en vul aan met de zalmmousse. Garneer met verse takjes dille.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 68 kcal
Vet 5.4 g
Koolhydraat 0.8 g
Eiwit 4 g

Bekijk het recept digitaal