Komkommerbootje met roomkaas en chorizoprikkertje
Komkommerbootje met roomkaas en chorizoprikkertje

Komkommerbootje met roomkaas en chorizoprikkertje

15 min.
Aperitiefhapje
30 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 66 kcal
Vet 6.3 g
Koolhydraat 0.9 g
Eiwit 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Schraap er de zaad lijsten uit met een lepel en dep de komkommer goed droog met keukenpapier.

  3. Vul de komkommerhelften met de roomkaas en kruid met zwarte peper.

  4. Snij de sneetjes chorizo in 2. Prik telkens 1 basilicumblaadje, 1/2 sneetje chorizo in accordeon vorm en 1 gedroogd tomaatje op 30 prikkertjes. Steek elke 2 cm een prikker in de gevulde komkommer helften. Snij daarna in 30 stukken, tussen de prikkers in.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Schraap er de zaad lijsten uit met een lepel en dep de komkommer goed droog met keukenpapier.

  3. Vul de komkommerhelften met de roomkaas en kruid met zwarte peper.

  4. Snij de sneetjes chorizo in 2. Prik telkens 1 basilicumblaadje, 1/2 sneetje chorizo in accordeon vorm en 1 gedroogd tomaatje op 30 prikkertjes. Steek elke 2 cm een prikker in de gevulde komkommer helften. Snij daarna in 30 stukken, tussen de prikkers in.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 66 kcal
Vet 6.3 g
Koolhydraat 0.9 g
Eiwit 1.3 g

Bekijk het recept digitaal