- Bewaar

- Bewaar
Komkommersushi met zeevruchten en pompelmoes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Verwijder de zaadjes uit de komkommer en maak dunne linten met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
1.Besmeer de komkommerlinten met de zeevruchtencocktail en verdeel er de preischeuten over.
-
2.Leg 1 partje pompelmoes aan het uiteinde van elk lint. Rol strak op en maak eventueel vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Verwijder de zaadjes uit de komkommer en maak dunne linten met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
1.Besmeer de komkommerlinten met de zeevruchtencocktail en verdeel er de preischeuten over.
-
2.Leg 1 partje pompelmoes aan het uiteinde van elk lint. Rol strak op en maak eventueel vast met een cocktailprikker.