Komkommersushi met zeevruchten en pompelmoes
Komkommersushi met zeevruchten en pompelmoes

Komkommersushi met zeevruchten en pompelmoes

Aperitiefhapje
11 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 31 kcal
Vet 0.5 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraat 2.4 g
Suiker 1.7 g
Vezel 0.8 g
Eiwit 3.9 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes.

  4. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en maak dunne linten met een dunschiller.

  5. Bereiding:
  6. 1.Besmeer de komkommerlinten met de zeevruchtencocktail en verdeel er de preischeuten over.

  7. 2.Leg 1 partje pompelmoes aan het uiteinde van elk lint. Rol strak op en maak eventueel vast met een cocktailprikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes.

  4. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en maak dunne linten met een dunschiller.

  5. Bereiding:
  6. 1.Besmeer de komkommerlinten met de zeevruchtencocktail en verdeel er de preischeuten over.

  7. 2.Leg 1 partje pompelmoes aan het uiteinde van elk lint. Rol strak op en maak eventueel vast met een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 31 kcal
Vet 0.5 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraat 2.4 g
Suiker 1.7 g
Vezel 0.8 g
Eiwit 3.9 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal