- Bewaar

- Bewaar
Konijnkoeken met chocolade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 15 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Rol het croissantdeeg open. Laat de vellen lichtjes overlappen en druk goed aan, zodat je 1 lang stuk deeg hebt. Smelt de boter en bestrijk er het deeg mee. Bestrooi met de chocoladeschilfers.
-
Snij het deeg in de lengte in 8 gelijke repen.
-
Snij 2/3 van elke reep en rol dit deel op. Dit is de snoet van het konijn. Snij het overgebleven stuk van elke reep in 2 voor de oren.
-
Leg de rolletjes op een bakplaat met bakpapier. Leg aan elk rolletje 2 overgebleven repen deeg en maak er de oren van. Druk goed aan.
-
Klop het ei los met een vork en bestrijk er het deeg mee.
-
Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 15 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Rol het croissantdeeg open. Laat de vellen lichtjes overlappen en druk goed aan, zodat je 1 lang stuk deeg hebt. Smelt de boter en bestrijk er het deeg mee. Bestrooi met de chocoladeschilfers.
-
Snij het deeg in de lengte in 8 gelijke repen.
-
Snij 2/3 van elke reep en rol dit deel op. Dit is de snoet van het konijn. Snij het overgebleven stuk van elke reep in 2 voor de oren.
-
Leg de rolletjes op een bakplaat met bakpapier. Leg aan elk rolletje 2 overgebleven repen deeg en maak er de oren van. Druk goed aan.
-
Klop het ei los met een vork en bestrijk er het deeg mee.
-
Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.