- Bewaar

- Bewaar
Konijntajine met abrikozen
Onze drankensuggesties
Bier Palm Wijn Côtes du Rhône A.C. Louis Bernard
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de rapen in stukken en de uien in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een stoofpot. Bak het konijn met de uien goudbruin aan alle kanten.
-
Bestrooi met bloem en laat nog even bakken. Giet er de bouillon bij en voeg de kruiden toe. Dek af en laat 1 u. sudderen op een laag vuur.
-
Voeg de abrikozen, de vijgen en de stukken raap toe. Laat nog een kwartier sudderen. Zet dan koel weg.
-
Afwerking:
-
Verwarm de stoofpot 15 min. op een zacht vuur. Serveer met couscous of natuuraardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Palm Wijn Côtes du Rhône A.C. Louis Bernard
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de rapen in stukken en de uien in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een stoofpot. Bak het konijn met de uien goudbruin aan alle kanten.
-
Bestrooi met bloem en laat nog even bakken. Giet er de bouillon bij en voeg de kruiden toe. Dek af en laat 1 u. sudderen op een laag vuur.
-
Voeg de abrikozen, de vijgen en de stukken raap toe. Laat nog een kwartier sudderen. Zet dan koel weg.
-
Afwerking:
-
Verwarm de stoofpot 15 min. op een zacht vuur. Serveer met couscous of natuuraardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Palm Wijn Côtes du Rhône A.C. Louis Bernard