Konijntajine met abrikozen
Konijntajine met abrikozen

Konijntajine met abrikozen

Hoofdgerecht
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 535 kcal
Vet 27.1 g
Koolhydraat 26.3 g
Eiwit 46.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snij de rapen in stukken en de uien in halvemaantjes.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in een stoofpot. Bak het konijn met de uien goudbruin aan alle kanten.

  6. Bestrooi met bloem en laat nog even bakken. Giet er de bouillon bij en voeg de kruiden toe. Dek af en laat 1 u. sudderen op een laag vuur.

  7. Voeg de abrikozen, de vijgen en de stukken raap toe. Laat nog een kwartier sudderen. Zet dan koel weg.

  8. Afwerking:
  9. Verwarm de stoofpot 15 min. op een zacht vuur. Serveer met couscous of natuuraardappelen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snij de rapen in stukken en de uien in halvemaantjes.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in een stoofpot. Bak het konijn met de uien goudbruin aan alle kanten.

  6. Bestrooi met bloem en laat nog even bakken. Giet er de bouillon bij en voeg de kruiden toe. Dek af en laat 1 u. sudderen op een laag vuur.

  7. Voeg de abrikozen, de vijgen en de stukken raap toe. Laat nog een kwartier sudderen. Zet dan koel weg.

  8. Afwerking:
  9. Verwarm de stoofpot 15 min. op een zacht vuur. Serveer met couscous of natuuraardappelen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 535 kcal
Vet 27.1 g
Koolhydraat 26.3 g
Eiwit 46.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Palm Wijn Côtes du Rhône A.C. Louis Bernard

Bekijk het recept digitaal