- Bewaar

- Bewaar
Koolvis met chiligroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Wijn Inycon Chardonnay IGT Bianco di Sicilia Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de stukken koolvis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Hak de ui fijn.
-
Giet de bloem in een ruime schotel en meng er de komijn, peper en zout onder.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpan en stoof de fijngesnipperde rode ui gedurende 2 à 3 min. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe, schep om en laat nog 2 à 3 min. op het vuur.
-
Voeg de tomatenstukjes, de maïs en de witte bonen toe. Kruid met een mespunt cayennepeper, peper en zout. Laat gedurende 20 min. stoven op een zacht vuur.
-
Klop ondertussen het ei los met een scheutje melk. Wentel de stukken vis eerst door het eimengsel, en dan door de gekruide bloem. Zorg ervoor dat de vis volledig onder de bloem zit.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een ruime braadpan en bak de koolvis gedurende 1 à 2 min. aan elke kant. Laat op een zacht vuur nog 10 à 15 min. gaar worden.
-
Afwerking:
-
Schik een stuk koolvis op elk bord en geef er de groentesaus bij. Dien op met rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Wijn Inycon Chardonnay IGT Bianco di Sicilia Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de stukken koolvis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Hak de ui fijn.
-
Giet de bloem in een ruime schotel en meng er de komijn, peper en zout onder.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpan en stoof de fijngesnipperde rode ui gedurende 2 à 3 min. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe, schep om en laat nog 2 à 3 min. op het vuur.
-
Voeg de tomatenstukjes, de maïs en de witte bonen toe. Kruid met een mespunt cayennepeper, peper en zout. Laat gedurende 20 min. stoven op een zacht vuur.
-
Klop ondertussen het ei los met een scheutje melk. Wentel de stukken vis eerst door het eimengsel, en dan door de gekruide bloem. Zorg ervoor dat de vis volledig onder de bloem zit.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een ruime braadpan en bak de koolvis gedurende 1 à 2 min. aan elke kant. Laat op een zacht vuur nog 10 à 15 min. gaar worden.
-
Afwerking:
-
Schik een stuk koolvis op elk bord en geef er de groentesaus bij. Dien op met rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Wijn Inycon Chardonnay IGT Bianco di Sicilia Italië