- Bewaar

- Bewaar
Koolvis op een bedje van gemarineerde asperges
Onze drankensuggesties
Bier Mongozo pils Wijn Michel Torino Torrontés Cafayate Valley Argentinië Wijn Chardonnay Torrontés partybox 3 L Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de asperges van de top naar de voet en snij af op 2 cm van het uiteinde. Laat 8 min. koken in lichtgezouten water. Giet af en leg naast elkaar in een schotel.
-
Meng de olijfolie met de xeresazijn, de sherry en de vloeibare honing. Giet over de asperges en laat 3 à 4 u. marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Laat de plancha goed opwarmen op de grill van de barbecue.
-
Bak de stukken vis 3 min. aan elke kant op de plancha.
-
Leg de asperges naast elkaar op de plancha naast de vis en verwarm 3 min.
-
Afwerking:
-
Schik de asperges op de borden en leg er een stuk koolvis op. Geef er aardappelen in de schil bij.
Onze drankensuggesties
Bier Mongozo pils Wijn Michel Torino Torrontés Cafayate Valley Argentinië Wijn Chardonnay Torrontés partybox 3 L Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de asperges van de top naar de voet en snij af op 2 cm van het uiteinde. Laat 8 min. koken in lichtgezouten water. Giet af en leg naast elkaar in een schotel.
-
Meng de olijfolie met de xeresazijn, de sherry en de vloeibare honing. Giet over de asperges en laat 3 à 4 u. marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Laat de plancha goed opwarmen op de grill van de barbecue.
-
Bak de stukken vis 3 min. aan elke kant op de plancha.
-
Leg de asperges naast elkaar op de plancha naast de vis en verwarm 3 min.
-
Afwerking:
-
Schik de asperges op de borden en leg er een stuk koolvis op. Geef er aardappelen in de schil bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mongozo pils Wijn Michel Torino Torrontés Cafayate Valley Argentinië Wijn Chardonnay Torrontés partybox 3 L Argentinië